Menü Bezárás

Cégünk 1993. 03. 24-én kezdte meg működését miskolci székhellyel, országos hatáskörrel.

100 %-os magyar tőkével, akkor még 10 fő helyi üzletkötői munkatárssal.

A társaság volt alapítótulajdonosa és szakmai vezetője Nagy Sándor, jelenlegi tulajdonosa Daragó István, ügyvezetője Mácsai Zsuzsanna. 2020-ban csapatunk létszáma több, mint 50 főre növekedett.

Társaságunkat, a hazai piacon, szakmailag egyik legfelkészültebb alkuszcégnek tartják. A biztosítók által kiírásra került év Alkusz díját több alkalommal magunknak tudhattuk. Az 1993-as megalakulásunk óta számos díjat nyertünk a Generali, az Aegon, az Allianz, a Groupama, a Vienna Life (most már Union) és a Signal Iduna Biztosítótól.

Tevékenységeink: pénzügyi és biztosítási tanácsadás, élet és nem-élet üzletág biztosításainak kötése, önkéntes nyugdíjpénztári és egészségpénztári szerződések kötése, lakás takarékpénztárak értékesítése magánszemélyek és társasházak részére, hitelközvetítés magánszemélyek, önkormányzatok, vállalkozások részére, kereskedelmi faktoring.

Eddigi működésünk során mintegy 1000 milliárd vagyoni értékre közvetítettünk ki biztosítási ajánlatot, illetve láttunk el tanácsadói feladatot (közel 700 cég és 5000 magánszemély).

Irodánk specialista a cégek és vállalkozások, illetve jogi személyek és gazdasági társaságok vagyon- és felelősségbiztosítások, szállítmánybiztosítások közvetítésében, továbbá építés-szerelés-, szakmai felelősség- gépjármű, valamint egyedi szerződések kidolgozásában.

Ugyanakkor a lakossági igényeket is teljeskörűen kiszolgáljuk lakás-, gépjármű-, élet- és egyéb biztosítások terén.

Kárrendezésnél is személyesen közreműködünk, maximálisan képviselve ügyfeleink érdekeit.

Szerepünk, jogállásunk szerint a megbízót képviseljük. Megbízás alapján ajánlatokat kérünk a biztosítótársaságoktól és a beérkezett dokumentumok kiértékelése után, javaslatot teszünk a legmegfelelőbb biztosítás megkötésére. A biztosítók között versenyhelyzetet alakítunk ki és ezzel kedvezményeket, illetve többletszolgáltatásokat harcolunk ki ügyfeleink számára.

Munkánk a megbízónk felé díjmentes!

Szerződésben állunk Magyarországon hivatalosan bejegyzett valamennyi biztosítótársasággal.

Ezen széleskörű termékskálából tesszük meg ajánlatainkat magánszemélyek, vállalati ügyfelek, költségvetési intézmények és közhasznú szervezetek számára.

CÉGÜNK TELJESKÖRŰ SZOLGÁLTATÁST VÁLLAL PÉNZÜGYEI ÉS BIZTOSÍTÁSAIVAL KAPCSOLATBAN, HOGY ÖN BIZTONSÁGBAN ÉREZHESSE MAGÁT!