Menü Bezárás

Az N-Alexander Kft 1993 tavaszán kezdte meg működését erős szakmai háttérrel. Ezt követően több évtizedes biztosítási és hitelezési szakmai múltat magunk mögött tudó tulajdonosi kör változásával, valamint a folyamatos piaci igényeket és lehetőségeket figyelembe véve, egy országos hatáskörrel rendelkező társasággá növekedett. A társaság volt alapítótulajdonosa és szakmai vezetője Nagy Sándor, jelenlegi tulajdonosa és ügyvezetője Pocsai Krisztina,  másik ügyvezetője Mácsai Zsuzsanna. 2021-ben csapatunk létszáma több, mint 80 főre növekedett. Tevékenységeink pénzügyi megoldásokat biztosítanak ügyfélcentrikus hozzáállással, mind a lakossági szolgáltatások terén és mind a vállalati (az állami vagy önkormányzati tulajdonúak is) szegmensben.

Cégünket a hazai piacon szakmailag az egyik legfelkészültebb alkuszcégnek tartják, melyre joggal büszkék lehetünk több, mint 1000 milliárd vagyoni értékre közvetített biztosítási ajánlattal, illetve több , mint 1000 cég és 10.000 magánszemély tanácsadásával. A biztosítók által kiírásra került év Alkusz díját több alkalommal magunknak tudhattuk és megalakulásunk óta számos díjat nyertünk a Generali, az Aegon, az Allianz, a Groupama, a Vienna Life (most már Union) és a Signal Iduna Biztosítótól.

Célunk, ügyfeleink megbízásai alapján, a szerződések piaci versenyképességét figyelembe véve egy hosszútávon fenntartható komplex együttműködés.

Irodánk specialista a cégek és vállalkozások, illetve jogi személyek és gazdasági társaságok vagyon- és felelősségbiztosítások, szállítmánybiztosítások közvetítésében, továbbá építés-szerelés-, szakmai felelősség- gépjármű, valamint egyedi szerződések kidolgozásában.

Ugyanakkor a lakossági igényeket is teljeskörűen kiszolgáljuk lakás-, gépjármű-, élet- és egyéb biztosítások terén.

Kárrendezésnél is személyesen közreműködünk, maximálisan képviselve ügyfeleink érdekeit.

Szerepünk, jogállásunk szerint a megbízót képviseljük. Megbízás alapján ajánlatokat kérünk a biztosítótársaságoktól és a beérkezett dokumentumok kiértékelése után, javaslatot teszünk a legmegfelelőbb biztosítás megkötésére. A biztosítók között versenyhelyzetet alakítunk ki és ezzel kedvezményeket, illetve többletszolgáltatásokat harcolunk ki ügyfeleink számára

Munkánk a megbízónk felé díjmentes!

Szerződésben állunk Magyarországon hivatalosan bejegyzett valamennyi biztosítótársasággal.

Ezen széleskörű termékskálából tesszük meg ajánlatainkat magánszemélyek, vállalati ügyfelek, költségvetési intézmények és közhasznú szervezetek számára.

CÉGÜNK TELJESKÖRŰ SZOLGÁLTATÁST VÁLLAL PÉNZÜGYEI ÉS BIZTOSÍTÁSAIVAL KAPCSOLATBAN, HOGY ÖN BIZTONSÁGBAN ÉREZHESSE MAGÁT!

A weboldalon, nem engedélyezett a másolás.